Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kuca Za Proslave Sa Bazenom

Kuca Za Proslave Sa Bazenom

Kuća se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka sa blagovaonom, 2 kupatila. Kuća za odmor sa bazenom.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Sve stan za prodaju kuća za prodaju poslovni prostor na prodaju poljoprivredno zemljište za prodaju građevinsko zemljište za prodaju. U sklopu kuće nalazi se bazen (cca. Jednodnevni najam bez noćenja 3.000kn,sa noćenjem u jednom objektu 3.500 i sa noćenjem u oba.

Iznajmljivanje Kuca Na Dan Youtube
cijeli clanak posjetite ovdje: https://bit.ly/2LXarmu
Vila je smještena u lijepom prostranom vrtu s velikim bazenom, uključujući hidromasažni prsten, kao i privatno dječje igralište za naše male goste. Smeštaj za spavanje istovremeno je za 10 osoba, sa dnevnim boravkom 12 osoba. U donjem delu je jedna spacaća soba sa bračnim ležajem (za 2.

Jednodnevni najam bez noćenja 3.000kn,sa noćenjem u jednom objektu 3.500 i sa noćenjem u oba.

Tesise vardığınızda eur 75 depozito. Na okućnici dva parkirna mjesta. Pogledajte izbor smeštaja i rezervišite!

Jednodnevni najam bez noćenja 3.000kn,sa noćenjem u jednom objektu 3.500 i sa noćenjem u oba. Na spratu se nalazi 5 soba od. Vidljivi su zidovi prirodnog kamena i drvene stropne grede.

Iznajmljivanje Vikendica I Kuca Za Proslave Apartmani I Vikendice
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.apartmanivikendice.com/vikendice-za-proslave
Samostojeća kuća sa bazenom, stambene površine 392m2, na parceli od 432m2, udaljena 100m od mora. Veliki izbor vikendica i kuća za proslave za iznajmljivanje direktno od vlasnika. Djevojačke večeri, krstitke, pričesti, obiteljske odmore, proslave rođendana, teambuildinge ili za organiziranje tečajeva.

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Vila je smještena u lijepom prostranom vrtu s velikim bazenom, uključujući hidromasažni prsten, kao i privatno dječje igralište za naše male goste. U prizemlju kuće se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, spavaća soba i izlaz na terasu ispred kuće koja je natkrivena. Luksuzne ville i kuće sa bazenom za vaš savršeni odmor.

Jednodnevni najam bez noćenja 3.000kn,sa noćenjem u jednom objektu 3.500 i sa noćenjem u oba. Vrlo lijepa apartmanska kuća sa četiri apartmana i sobama za najam, te odvojenim apartmanom i bazenom unutar dvorišnoga prostora. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

قرد حجم خياط Kuca Sa Bazenom Za Proslave Interappacad Org
cijeli clanak posjetite ovdje: http://www.interappacad.org/kuca-sa-bazenom-za-proslave
Kuća je nova i nije korištena za stanovanje. 200€ po danu za više noćenja! Luksuzne ville i kuće sa bazenom za vaš savršeni odmor.

Kuća se izdaje na dnevnom nivou za odmor, mini proslave i manja slavlja, rođendane, team buildinge za firme i slična dešavanja.

Bazen je velicine 3m sa 7m i u kuci se nalazi sva oprema za odrzavanje i ciscenje vode. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Smještena u uvali šešula, u mjestu maslinica na kuća je jako lijepo održavana s ljubavlju i pažnjom te u konačnici predstavlja investiciju idealnu za obiteljski odmor u prekrasnom mirnom.

Posting Komentar untuk "Kuca Za Proslave Sa Bazenom"